Kako su vas nagovorili da snimate reklame, zapravo kako je do toga doslo

S vremena na vrijeme dobijem ponudu da snimim reklamu, ali ovo je prvi put da  je scenario bio dovoljno blesav da se uklopi u moj image. Imponuje uloga Marka Kraljevica , pa makar i u reklami.

Da li je razlog za ove simpaticne reklame bio zezanje, finansije ili nesto drugo.

Prije svega finansije. Kao muz i otac troje djece imam visestruko vece troskove , prohtjevi su mnogo konkretniji.

Da sam narodnjak, svirao bih svadbe. Ovako, za popravak budzeta, preostaju reklame. Naravno, latinska poslovica “Age qoud agis”  ili “ radi ono sto radis”, ili “ono cega si se prihvatio uradi najbolje sto mozes”,  kao  i rijesenost rezisera da uradi kvalitetnui stvar rezultiralo je serijalom ovih smjesnih reklama.

Da li je serijal reklama zavrsen ili ce biti jos iznenadjenja.

Zavrsen je koliko ja znam. A prilicno se i emitovalo, priznacete.

Kako se osecate kao glumac, da li je ovaj zadatak bio izazov.

Gluma je zabavna, oblace vas u razne kostime, pravite se vazni, a onda na kraju vam jos i plate. Ppproblem sa glumom je sto ima mnogo vise glumaca nego uloga.

Na koncertima se pojavljujete u kostimu Elvisa Prislija, da li je istina da je razlog izgubljena opklada

Da. Izgubljene opklade uvijek placam. Opklada je placena, ali je kostim ostao...

Po razdvajanju Srbije i Crne Gore kako cete se sad izjasnjavati, kao Crnogorac u Beogradu ,stranac?

Kad ste mene culi da se izjasnjavam o  nacinalnom ili seksualnom opredjeljenju? Pa to je chisti srednji vijek. Da li neko kod kuce svira gusle , klanja , metanishe ili meditira,   njegova je  stvar jednako koliko i na koji nacin se seksualno zadovoljava. Jos najbolje i da me pitate kako najvise volim da radim one stvari? Da li kad mi dodje milo stenjem ili uzdisem? Da nisam mozda peder? Ili nedaj boze i peder i Crnogorac istovremeno? Da li bi me u tom slucaju cijenili  manje, draga gospodjice?  U razvijenom svijetu ovo se smatra nepristojnim pitanjem, na koje je nemoguce odgovoriti pristojno.

Sta radite trenutno.

Trenutno sam sa djecom kod Djeda i Babe u Herceg Novom. Zahvaljujuci blagodetima interneta  covjek napokon moze biti na dva mjesta istovremeno.

Da li gledate televiziju, i ako gledate kakvi su utisci.

Pa gledam malo satelit, ove prirodnjacke i naucne kanale, nase televizije su uglavnom slabe, ponekad RTS i studio B zabodu neki dobar film ili dovedu nekog pismenog gosta. Ovo ostalo plasim se , sluzi samo za zatupljivanje djece i staraca.

Da li bi ste sta menjali u programskim semama.

Spisak je dug. Potrebno je puno radno vrijeme tima ljudi time da se pozabavi.

Sta vas navodi da odmah promenite kanal

Obicno gledam program  tako sto presaltujem sve kanale za 5 minuta i onda ugasim televizor.

Koliko televizija obrazuje , a koliko skodi (ako mozete da obrazlozite)

Ona utice najvise, vise i od skole i od porodice. Medjutim, izgleda da niko nije poptuno svjestan toga, pa se nacionalne frekvencije tek tako prepustaju trzisnim interesima. U velikoj Britaniji nacionalnu frekvenciju ima samo BBC.
A ko moze da kaze da su oni manje demokratska zemlja od nas?