Wall

Poštovani slušaoci, gledaoci, pratioci lika i djela Rambo Amadeus - a , otvorio sam ovu stranicu u namjeri da i vi malo uzmete učešća u kreativnom procesu vezanom za stvaranje moga Kulta LIčnosti.

Fan Wall - Kult lličnosti otvoren je za priče i informacije vezane za moju biografiju, akcije, koncerte, putovanja, gestove , izjave, poteze, djela i nedjela.

Opišite vaša iskustva sa mnom , ili anegdotu koju ste čuli iz pouzdanih izvora, samo gledajte da je jezik jasan i pristojan.

Takodje, ograničili smo da tekst ne bude duži od 10 rečenica, niko ne voli preduge palamudjevine.

Ideja je da vremenom skupimo sve anegdote vezane za moj rad, putovanja, druženja, susrete sa vama. Ako imate nekakav video snimak ili fotografiju, uz vašu anegdotu priču, sjećanje, postavite ovdje link - server nam je ograničen, pa da se bespotrebno ne začepljujemo velikim fajlovima kad nam je već bog dao razne klaudove i platforme gdje to može da čuči bezbjedno kao g--no u snijegu.

Ne znam kako bih ovo nazvao - digitalna hageografija bi možda bilo pretjerano, ali svakako je ideja da za moga života skupimo sve te anegdote, priče, snimke koncerata, razgovore, tajne snimke, otkud znam čega sve ima.

Na kraju - hvala što učestvujete u stvaranju ove interaktivne , proširene, necenzurisane biografije u cilju izgradnje, dogradnje, uvećanja, ojačanja i obogaćivanja Moga Kulta Ličnosti.

Rambo Amadeus Kilo Tzar

Postovi i komentari, odgovori na komentare, odgovori na odgovore na komentare, ograničeni su na ukupno jedan dnevno po osobi.

Write here
Facebook Login JavaScript Example