Dva koncerta, petak i subota, 16. i 17. februara, od 21:30h

 

Bulevar books, knjižara koja svira

Bulevar Mihajla Pupina 6, 21101 Novi Sad, Srbija

U najavi za koncert, bulevar books kažu:  "Ne možemo pred Frenka Zapu, ne možemo pred Kapetena Bifharta, ali možemo pred nekoga ko je (još bolje!) i jedno drugo, ne samo pesnik i muzičar, već i ‘medijski manipulator’ neko ko razmrdava naše društvo, umiva i otrežnjuje ga britkim sarkazmom i to vredno radi preko trideset godina potentnog staža. Jedna od pozitivnih figura koja nas je nosila na leđima sve to nezgodno vreme i pomagala nam da se spasimo od mediokritetstva. Ljubav i poštovanje prema onome što je stvorio i što je javnim angažovanjem doprineo se ne smanjuje zato je uvek rado viđen gost, čovek koji pored sveg truda nikako da se progura na estradu - RAMBO AMADEUS, dođite da mu pomognemo u tome "

Rambo nas čeka na specijalnom programu ‘Tribute samom sebi’ za koji kaže:

Tribute samom sebi omogućuje da se malo poigram sa samim sobom i svojim opusom, da pokušam da uspostavim neophodnu distancu u odnosu na ono što sam radio do sada, neka vrsta umjetničkog “ NAD JA”, nova platforma sa koje mogu bolje da se referišem na moj dosadašnji rad i otvorim put za novi izraz, u skladu sa sopstvenim ukusom i senzibilitetom koji se na moje zadovoljstvo mijenja i razvija.

Raduje me koncert u ovako inspirativnom prostoru, među svim tim publikovanim i koncentrisanim znanjem. Nadam se da ću biti na visini zadatka. Koncerti se snimaju, da možemo kasnije, sa distance da vidimo da li smo stvarno položli domaći.

Sa Rambom Amadeusom nastavljamo koncept intimnih muzičkih performansa u kojima objedinjujemo dva najvitalnija medija: muziku i knjige, koji se prožimaju i spajaju u neposredan, jedinstven i magnetičan doživljaj.

Čekaju nas dva koncerta, u petak i subotu, 16. i 17. februara, u 21:30h

Prodaja ulaznica u knjižari, kao podrška izvođačima, autorstvu i nezavisnoj muzičkoj sceni!

Na vreme svratite do knjižare, ili rezervišite ulaznicu već danas slanjem poruke u inboks stranice knjižare.